Referenser

AromaspecialisternaKommentarer från kollegor och kunder:

“Du är så proffsig och ändå så personlig”
Från 4 nöjda mindfulnessyogisar

“En avslappnad lugn stund som ger ny energi”
Ann-Kristin H

“Stela muskler blir väl omhändertagna”
Göran S

“Maria är otroligt duktig, får det onda och spänningar att försvinna på ett mycket professionellt  sätt. Man får både hjälp med det onda och en härlig stund för själen”
Susanne H

“Marias magiska händer gör underverk!”
Malin O

”Maria kan ta dig med på annorlunda promenad, där du upptäcker örternas underbara värld, till och med i stadsmiljö! Kunnigt och inspirerande leder Maria sådana vandringar – det glada humöret kommer på köpet!”
Lysa Öster

”Trygga, varma händer ger avslappning och givande behandling, att Maria har glimten i ögat, gör kontakten lätt!”
Birgitta Rättzén

”Jag känner inte någon som är så positiv och glad. Inom aromaterapi och örtkunskap har du stor kunskap. Dessutom ger du sköna behandlingar. Man går fullständigt avslappnad hem och sover gott på natten. Ansiktszonterapi är också fantastisk att få. Det rekommenderar jag verkligen alla att prova. Intressant att ansiktet har så mycket att berätta om den övriga kroppen.”
Gunilla Heck, Gävle

”Maria är inte bara specialist på att se till att ge mig de rätta oljorna/dofterna som jag behöver, hon ser också de behov jag som kund behöver få tillgodosedda. Dessutom är en härlig samarbetspartner och kollega som jag varmt rekommenderar.”
Ingela Gullberg/ Sollanns Helhetsterapi, Massage & Egenvård

”En underbar och hjälpsam kollega.”
Bia-Qi

”Maria är så äkta.”
Birgitta L

”Tack för att du hjälper mig att hålla mig frisk och glad! Jag har inte haft en enda sjukdag från jobbet på 3 (tre!) år och det är väl ungefär så länge som jag regelbundet gått till dig och fått behandlingar. Du ska veta att jag uppskattar dig och din gedigna kompetens!”
Inger