Ansiktszonterapi

aromaspecialisternaDitt ansikte berättar hur du mår!

Bästa sättet att få kroppen att koppla av? Ja, enligt många av våra kunder! Ansiktszonterapi är en skön behandling och kroppen får hjälp att komma i balans.

Ansiktszonterapi är en modern behandlingsteknik, med en blandning av olika traditionella behandlingsmetoder såsom zonterapi, reflexologi, neurologi och massage.

AZ kan ge dig:
• Ny energi och kraft
• Lättare att slappna av
• Bättre sömn
• Mindre stress och oro
• Förbättrad mag och tarmfunktion
• Förbättrad spänst i hyn, förebygger rynkor
• Bättre livskvalité

Med ansiktszonterapi är det möjligt att påverka det centrala nevsystemet, merdianer, blod-och lymfcirkulationen så att kroppens elektriska impulser, vitalenergier och blodcirkulation ökar, detta görs med hjälp av manuell stimulering av punkter och zoner.

Ansiktszonterapi kan användas till samma kundgrupper som den klassiska fotzonterpin, bihålebesvär, ledvärk, rygg-och nackbesvär, stress m.m.

Lone Sorensen har efter många års forskning kommit fram till denna fantastiska metod. Hon har belönats med flera utmärkelser från WHO för sitt arbete med reflexologi bland handikappade barn och hjärnskadade personer. Hennes erfarenheter från modern neuroanatomisk forskning och olika zonterapitekniker gör behandlingen helt unik i sitt slag. Vid stimulering av ansiktets reflexologizoner, nervplexus och nervpunkter är det möjligt att sända impulser via det centrala nervsystemet till ett specifikt organ, öka blodcirkulationen, balansera kemin i kroppen och påverka det emotionella.

Med ansiktszonterapin behandlar man alltid grundorsaken till hälsoproblem. Målet är att hjälpa kroppen till självläkning och att uppnå balans fysiskt och psykiskt.www.internationalreflexology.com/reflexologiafacial/en/ www.reflexologiafacial.es